Vælg en side

Indendørs malerarbejde

Maler Maria udfører alle former for indendørs malerarbejde
31 38 01 41Kontakt mig

Lad en erfaren maler klare dit indendørs malerarbejde

Det kan være en møjsommelig proces at male huset eller lejligheden indvendigt. Det tager tid, og det kræver håndelag – i hvert fald hvis man vil have et perfekt resultat.

Skal der ikke være en finger at sætte på malingen i din bolig, gør du klogt i at lægge malerprojektet i hænderne på en professionel. På den måde er du sikret et godt slutresultat, og du slipper for selv at bruge mange timer på malerarbejdet.

Maler Maria er en enkeltmandsvirksomhed i Køge. Jeg varetager opgaver i og omkring Køge, og jeg har mange års erfaring. Jeg leverer altid et godt og gennemført resultat, hvad end hele boligen skal males, eller det blot er en enkelt væg eller dørkarmene, der trænger til en tur. Jeg kan være behjælpelig med maling af både vægge, lofter, lister og paneler – kort sagt alt inden for indendørs malerarbejde.

Sammen finder vi frem til den bedste løsning

​Hos Maler Maria møder du altid mig. Jeg tager den indledende dialog med alle kunder, giver tilbud og udfører opgaverne. Det betyder, at jeg har helt styr på dit projekt, og du er altid kun i kontakt med mig, når du vælger Maler Maria.

Jeg sørger naturligvis ikke blot for at komme godt i mål med dit malerprojekt, men er også din pålidelige og professionelle rådgiver. Er du for eksempel i tvivl om, hvordan du kan give din bolig nyt liv, eller hvilken nuance du bør vælge, stiller jeg min ekspertise til rådighed. Jeg kommer med inputs og gode råd, og sammen finder vi frem til den bedste løsning i det konkrete tilfælde.

Uanset hvor mange tanker du på forhånd har gjort dig om dit projekt, kan jeg altså hjælpe dig videre. Jeg udfører naturligvis gerne den på forhånd definerede maleropgave, du hyrer mig til, men jeg kommer ligeledes gerne med min professionelle vurdering af et projekt for at sikre, at vi kommer bedst muligt i mål.

Kontakt mig, hvis din bolig trænger til nyt liv

Trænger din lejlighed eller dit hus til en kærlig hånd? Så kontakt mig, så vi kan tage en snak om dit malerprojekt. Jeg udfører både mindre og større opgaver, så uanset omfanget af dit projekt kan jeg klare det for dig.

Jeg varetager opgaver for privatpersoner i og omkring Køge, og søger du en kvalitetsbevidst og pålidelig maler i dette område, er jeg den rette at gå til. Jeg går aldrig på kompromis med kvaliteten af mit arbejde, og du er derfor sikret et godt resultat, når du lader mig svinge penslen. Det er ganske enkelt af afgørende betydning for mig, at jeg kan være stolt af alle mine projekter. Derfor kan du være sikker på, at jeg gerne går en ekstra mil for at imødekomme dine forventninger.

Skal vi drøfte dit malerprojekt? Så send mig en mail på maria@malermaria.dk, eller ring på 31 38 01 41. Tager jeg ikke telefonen med det samme, er jeg sikkert ude at forskønne en bolig et eller andet sted, men jeg lover, at jeg vender tilbage til dig hurtigst muligt. Det samme gælder naturligvis, når du sender mig en mail.

Jeg glæder mig til at høre fra dig og ser frem til at hjælpe dig med at optimere din bolig.

Kontakt mig

Skriv eller ring til mig, og få et uforpligtende tilbud på din opgave eller få besvaret eventuelle spørgsmål. Jeg vender tilbage hurtigst muligt.