Vælg en side

Udendørs malerarbejde

Lad Maler Maria klare det udendørs malerarbejde
31 38 01 41Kontakt mig

Jeg varetager alle former for udendørs malerprojekter 

Trænger dit hus, træterrasse, haveskur eller noget helt fjerde til en kærlig hånd? Så lad mig svinge penslen og skabe nyt liv. Jeg udfører alverdens former for udendørs malerarbejde, og hvad end dit projekt består i, kan jeg med største sandsynlighed hjælpe dig.

Som din professionelle og erfarne maler kommer jeg gerne med gode råd og inputs til, hvordan vi bedst muligt kommer i mål med netop dit projekt. Uanset om du allerede ved, hvordan din opgave skal løses, eller du har brug for fagkyndig vejledning, finder vi sammen en god løsning.

Jeg har mange kunder i Køge og omegn, men arbejder gerne på hele Sjælland. Har du brug for hjælp til at klare det udendørs malerarbejde, er du landet det helt rette sted.

Vælg Maler Maria, hvis du vil have en professionel, pålidelig og personlig maler

Maler Maria ApS er en enkeltmandsvirksomhed. Det vil sige, at jeg personligt tager imod alle henvendelser, udfærdiger alle tilbud og udfører alle opgaver. Jeg har derfor altid det forkromede overblik over dit malerprojekt, og det er altid mig, du møder, når din maleropgave skal klares.

Jeg brænder for mit arbejde, og jeg er ganske enkelt ikke tilfreds, før du er. Min fornemste opgave er at levere et slutresultat, der lever op til alle dine forventninger. Derfor kunne jeg heller aldrig drømme om at springe over, hvor gærdet er lavest. Jeg vil være stolt af alle mine malerprojekter, og derfor sørger jeg også for at gøre alting ordentligt – første gang.

Jeg rådfører mig med vejrguderne, inden jeg går i gang med det udendørs malerarbejde

Når det kommer til udendørs malerarbejde, skal man altid have vejrforholdene for øje. Man kan ikke opnå et godt resultat, hvis man maler i vådt eller for varmt vejr, og derfor er det vigtigt at rådføre sig med vejrguderne, inden det udendørs malerarbejde påbegyndes.

Får du mig til at klare malerprojektet for dig, sørger jeg naturligvis for at planlægge udførelsen på det mest hensigtsmæssige tidspunkt og løbende holde mig opdateret om vejret. Hellere skubbe malerprojektet en dag eller to og få et godt resultat end tvinge malerarbejdet igennem som planlagt, selvom det ikke er hensigtsmæssigt.

Som regel opnås det bedste resultat ved at klare det udendørs malerarbejde om sommeren eller i efteråret, da der i disse perioder ikke er hverken for varmt eller koldt. Uanset i hvilken måned vi befinder os, må du altid gerne kontakte mig, så vi kan kigge på mulighederne i det konkrete tilfælde.  

Kontakt mig, hvis du er interesseret i at forskønne din bolig

Kunne du godt tænke dig at forskønne din bolig? Så kontakt mig allerede i dag for at tage en snak om projektet. Jeg kommer hellere end gerne med mine inputs til maleropgaven og giver også dig et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker det.

Jeg varetager opgaver i alle størrelser, og uanset omfanget af dit projekt kan du være sikker på, at det bliver udført professionelt, når du vælger Maler Maria.

Kontakt mig på maria@malermaria.dk, eller ring på 31 38 01 41, hvis du vil høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Tager jeg ikke telefonen med det samme, er jer højst sandsynlig i gang med at svinge penslen, men jeg skal nok vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Kontakt mig

Skriv eller ring til mig, og få et uforpligtende tilbud på din opgave eller få besvaret eventuelle spørgsmål. Jeg vender tilbage hurtigst muligt.